Review: Ik wil jou(w) baby – Wendy Louise

Wij kregen een paar weken geleden van Wendy Louise een mail of wij het leuk zouden vinden om haar boek, Ik wil jou(w) baby, te recenseren. En de flaptekst sprak mij echt meteen aan, het klonk als een heerlijke chicklist. Benieuwd wat ik er uiteindelijk van vond? Lees dan snel verder!Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas.
Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit!
Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca.
Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara’s plan mislukken?
Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten. Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby!
Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby …

Titel: Ik wil jou(w) baby
Auteur: Wendy Louise
Aantal pagina’s: 352
Uitgeverij: Uitgeverij Wens Boeken

Toen dus de vraag van Wendy kwam of wij haar boek wilden recenseren, heb ik dus niet lang hoeven twijfelen en ik ben het eigenlijk ook meteen gaan lezen. Het begint als een heerlijke chicklit, waarin door 2 zussen een heerlijk fout plan wordt gesmeden. En gedurende het boek kom je erachter of het plan daadwerkelijk gaat lukken. Naarmate het boek vordert komt er ook een prachtige verhaallijn in, die zich afspeelt tussen de 2 hoofdpersonen.

Ik vond het boek erg vlot geschreven, wat ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk wilt blijven lezen in het boek. En ook de verhaallijn zorgt er wel voor dat je wilt blijven lezen. En het is dus niet alleen een chicklit, waarvan je hardop zit te lachen. Maar het boek kan ook zeker voor een traantje zorgen.

Dit boek is echt een aanrader voor deze heerlijke wintermaanden, want je waant je echt in het zonnige Spanje, maar is zeker ook goed leesvoer voor de zonnige maanden. Of je kan natuurlijk ook naar de zon op vakantie gaan de komende maanden, ook dan is het een heerlijk boek! 🙂

Ik zag dus aan het eind van het boek dat Wendy nog een ander boek heeft geschreven over 2 personages, die even kort aan bod komen in dit boek. Ik ben nu ook heel benieuwd naar dat boek, dus misschien is het een goed plan, dat ik dat binnenkort maar eens ga aanschaffen en ga lezen.

Ik vond dit dus een heerlijk vlot boek om te lezen en heb het dan ook 4 sterren gegeven.
score_4

Een gedachte over “Review: Ik wil jou(w) baby – Wendy Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s