Review: Valse Hoop – Clare Mackintosh

Dit boek was maandboek van september bij de Goodreads groep: Thriller Fans. Ik heb eerder een boek van deze schrijfster gelezen en dat vond ik supertof, dus toen ik hoorde dat dit boek uit was en het maandboek was, wilde ik het heel graag lezen! Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

Een jaar geleden beëindigde Anna’s moeder haar leven op exact dezelfde wijze als haar vader een paar maanden eerder. Sindsdien probeert Anna wanhopig zichzelf op de been te houden.
Een kaart op de sterfdag van haar moeder zet een reeks gebeurtenissen in gang die Anna doet vermoeden dat er meer achter de dood van haar moeder zit dan waar de politie vanuit ging.
Graven in het verleden blijkt gevaarlijk te zijn, soms is het beter alles te laten rusten. Maar dat is nu te laat…

Moord. Zelfmoord. Of zit het toch anders?

Titel: Valse hoop
Auteur: Clare Mackintosh
Aantal pagina’s: 381
Uitgeverij: de Fontein

Ik heb eerder het boek Mea Culpa van Clare Mackintosh gelezen en dat vond ik ook al een fantastische thriller. Toen ik hoorde dat er een nieuw boek van deze schrijfster uitkwam, was ik dan eigenlijk ook meteen benieuwd. Dus wilde dit boek ook zo snel mogelijk gaan lezen.

Dit boek gaat over Anna, die haar vader en moeder in korte tijd allebei verloren is. Beide hebben zelfmoord gepleegd, althans dat denkt Anna, totdat ze een kaart ontvangt met de woorden: Moord. Zelfmoord. Of zit het toch anders?

Het boek bestaat uit 3 delen, maar elk deel leest even vlot. En eindigt ook erg spannend. Sowieso zijn er in het boek veel twists die ik niet aan had zien komen. En er dus voor zorgden dat het boek spannend bleef en dat je door wilden blijven lezen.
Ik weet dat ik dat van het andere boek wat ik van deze schrijfster heb gelezen ook zo vond.

Ben je dus op zoek naar een spannende thriller, dan is dit boek zeker een aanrader, het blijft je boeien. Ik heb dit boek 4 sterren gegeven.
score_4Hebben jullie al eens een boek gelezen van Clare Mackintosh?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s