Terugblik oktober

Wat vliegt de tijd, de maand oktober is alweer voorbij! Nieuwsgierig wat wij gelezen hebben? Lees dan snel verder!Fransinda:
Ik heb het deze maand weer erg druk gehad met werk en studie, waardoor ik voor mijn gevoel niet zo heel veel heb kunnen lezen. Toch zijn het nog een aantal boeken geworden, namelijk:
1. Hoe lang mag ik blijven? – Wendy Geuverink
2. Valse hoop – Clare Mackintosh
3. Ik wil jou(w) baby – Wendy Louise

Ik ga geen TBR maken, omdat ik ook geen idee heb hoeveel tijd ik volgende maand ga hebben om te lezen. Maar ik heb wel een aantal boeken die ik heel graag wil lezen op korte termijn, namelijk:
1. Mermaid – Louise O’Neill
2. Gras – Koen Strobbe
3. De zeven zussen – Lucinda Riley
Screenshot 2018-11-02 at 14.52.41.png

Priss:
Ook ik had het deze maand iets drukker dan ik had verwacht, met tentamens aan het einde van de maand… Maar ik heb na m’n tentamen lekker het weekend vrij gehad, dus heb toen nog een boek uit kunnen lezen! Ik heb deze maand RainbirdsStrange the Dreamer, en Lampje gelezen. Allemaal zulke goede boeken, dus in dat opzicht was het echt een super leesmaand. Ik ben daarnaast nog bezig in een luisterboek, Close Enough to Touch, en dat gaat traag… (Ik luister er dus alleen naar als ik met klusjes bezig ben… maar het is wel een goed boek!) Verder heb ik deze maand ook wel wat boeken binnengekregen (hehe, oeps), namelijk Wildcard van Marie Lu, Shadow of the Fox van Julie Kagawa, en The Lady’s Guide to Petticoats and Piracy van Mackenzi Lee. Ik ben vooral verliefd op de kaft van Shadow of the Fox!

Komende maand ga ik proberen om op z’n minst What if it’s Us te lezen (maandboek bij BEA!) en Our Dark Duet (buddyreadboek dat ik afgelopen maand eigenlijk al zou gaan lezen.. oeps!). Voor de rest denk ik dat ik maar een beetje ga kijken hoeveel tijd ik heb en waar ik zin in heb 🙂
Screenshot 2018-11-02 at 14.55.26.png

Hoe was jullie maand?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s