Terugblik april 2019

Time flies when you’re having fun. En deze maand hebben we zeker plezier gehad met de boeken die we hebben gelezen! Benieuwd wat wij zo goed vonden? Lees snel verder šŸ™‚

Priss
Deze maand heb ik wel wat kunnen lezen, en boeken waar ik echt blij mee was! Als eerste heb ik Jane Eyre uitgelezen, een klassieker die ik al een hele tijd graag gelezen wilde hebben. Het verhaal viel me uiteindelijk iets tegen, maar het was zeker een goed boek. Daarna heb ik Little Fires Everywhere gelezen, wat een super gezellige buddyread was en een verrassend goed verhaal! (Door de gemengde reacties was ik toch een beetje bang dat ik het niets zou vinden.) Daarna heb ik Six of Crows gelezen, wat ook een buddyread was. Dat was echt een boek om doorheen te vliegen, het las heerlijk weg en ik ben heel benieuwd naar het tweede deel. Aan het einde van de maand heb ik Wildcard en Fangirl gelezen (deze laatste omdat ik echt zin had om iets fluffy’s te herlezen). Al in al best een goede leesmaand dus šŸ˜€

De haul van deze maand is ook best prima geloof ik, ik heb deze maand drie boeken binnengekregen, namelijk Toil & Trouble (korte verhalen, ben heel benieuwd!), Ayesha at Last (een hervertelling van Pride & Prejudice) en Everything I Never Told You. Hier heb ik zeker zin in, maar ze staan nog niet op mijn lijstje voor volgende maand. Dat zijn wel de volgende boeken: ik wil Starters en Hof van Vleugels en Verwoesting uitlezen (die laatste heb ik al drie maanden op m’n lijstje geloof ik haha). Daarnaast wil ik graag Gemina, The Winter of the Witch, They Both Die at the End, en What Alice Forgot lezen. (Het laatste is maandboek bij BEA, dus als je zin hebt om mee te lezen… :D) Ik heb er zin in!

Screenshot 2019-04-30 at 16.51.04.png

Fransinda
Mijn doel voor deze maand heb ik deels na kunnen leven, ik wilde namelijk de boeken uitlezen waar ik in bezig was. Dit is voor een groot deel gelukt, behalveĀ Hof van vleugels en verwoesting. Ik heb deze maand dus in ieder gevalĀ Mijn belofte aan jouĀ enĀ Goede dochterĀ uitgelezen. Verder heb ik nog 2 andere boeken via Storytel geluisterd, namelijkĀ Het Rosie Project enĀ Breng me terug, beide waren erg fijn om te luisteren. Naast deze boeken heb ik ookĀ Leugens en Lattes gelezen, de nieuwe Lauren Weisberger (review volgt binnenkort). En heb ik de Royals-serie van Erin Watt uitgelezen met het laatste deelĀ Cracked Kingdom. En op het nippertje heb ik ook nogĀ Wild van Mel Wallis de Vries af kunnen luisteren op Storytel op de laatste dag van de maand.

Voor volgende maand heb ik ook weer aardig wat boeken op de planning staan, ook al ben ik niet van plan om een TBR te maken (haha). Ik wil in ieder geval de volgende boeken gaan proberen te lezen/luisteren: Het Rosie Effect, Bijna echt gebeurd (buddyread),Ā Zonder jou en Wat Alice vergat.

Screenshot 2019-04-30 at 16.49.33.png

Wat heb jij de afgelopen maand gelezen? En ben je benieuwd of het ons lukt om de boeken te lezen die we van plan zijn te lezen komende maand? Houdt dan onze blog weer in de gaten voor de volgende terugblik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s