Review: Zwartkunst – Claudia Gray

Het laatste deel van de Spellcaster serie van Claudia Gray en wat was ik benieuwd naar dit boek!! Dus bedankt Harper Collins dat ik een recensie exemplaar heb mogen ontvangen! Lees snel verder om erachter te komen of deze serie een aanrader is of niet!Nadia voelt dat haar magische krachten toenemen, maar toch is ze nog steeds een beginneling. In een laatste poging om het stadje waarin ze woont te redden, doet ze alsof ze kiest voor de duistere macht die hen bedreigt en begeeft ze zich op het gevaarlijke pad van de zwarte magie. Daardoor wordt ze wel afgesneden van de hulp van haar vrienden. Ze mist vooral de steun van Mateo, waardoor ze zich kwetsbaarder voelt dan ooit en op een vreemde manier steeds meer wordt aangetrokken tot de duisternis. Ondertussen zit haar gezworen vijand Elizabeth ook niet stil. Ze blijkt tot nog meer in staat dan Nadia had gedacht en brengt het kwaad steeds dichterbij.

Titel: Zwartkunst (Spellcaster #3)
Auteur: Claudia Gray
Aantal pagina’s: 352
Uitgeverij: HarperCollins Young Adult

Na deel 1 (Zwartspreuk) en deel 2 (Zwartkracht) was ik heel nieuwsgierig hoe deze serie af zou gaan lopen en was ik dan ook mega blij toen ik van HarperCollins het derde deel ook als recensie exemplaar mocht ontvangen.

Dit derde deel gaat verder waar het tweede deel is geëindigt, ik ga hier niet al te veel over vertellen, omdat ik anders bang ben spoilers weg te geven en dat wil ik echt niet voor deze serie. Deze serie moet je namelijk echt spoilervrij lezen, dan is hij namelijk het leukst!

Maar wat heb ik in dit deel weer meegeleefd met Nadia, Mateo en Verlaine. Wanneer je in het boek begint, wil je gewoon weten hoe het afloopt, net als met alle boeken uit deze serie eigenlijk. En dan dit laatste deel kan ik wel zeggen, dat eigenlijk niet Nadia maar Verlaine mijn favoriete personage uit deze serie is. Gedurende de boeken ben ik echt van haar gaan houden en vind ik haar echt een tof personage.

Verder vind ik het lastig om veel over dit boek te schrijven, omdat ik bang ben spoilers weg te geven, maar dit boek en deze heel serie zijn echt een aanrader voor fantasy-fans om te lezen!

Ik geef dit boek dan ook 5 sterren.
score_5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s