Terugblik november 2018

Het is alweer zover, de laatste maand van het jaar is begonnen. Een maand vol feestdagen en hopelijk ook heel wat tijd om te lezen! 🙂
Benieuwd wat wij in november allemaal gelezen hebben en wat we van plan zijn te lezen in december? Lees dan snel verder!Fransinda
Ik heb in november 4 boeken kunnen lezen, ik vind het een mooi aantal haha :). Het zijn de volgende boeken:
1. Mermaid – Louisse O’Neill (hier volgt snel een recensie van op onze blog!)
2. Mijn laatste leugen – Riley Sager
3. Bloed en beenderen – Tomi Adeyemi
4. Voor mij (Me before you #3) – Jojo Moyes

Het waren heel verschillende boeken die ik heb gelezen afgelopen maand, maar vond ze allemaal aanraders! Ik heb geen boeken gekocht in de maand november (jeej!!). En ik hoop in december lekker veel tijd te hebben rond de feestdagen om boeken te gaan lezen. Een TBR heb ik niet echt, maar wil nu wel eindelijk Zwartkunst (Claudia Gray) eens uitlezen, ben hier nu al een tijdje in bezig. Daarnaast hoop ik Uitzonderlijk van Colleen Hoover te kunnen lezen. Verder zie ik wel waar ik zin in heb.
Screenshot 2018-11-30 at 17.25.34.png

Priss
Deze maand heb ik ook 4 boeken gelezen, waaronder een dunnetje die dus een beetje valsspelen is, maar alsnog wel een heel verhaal dus ik vind hem tellen 😉 Ik heb What If It’s Us van Becky Albertalli en Adam Silver gelezen, een erg lief verhaal waarvan de drama me een beetje tegenviel (maar het einde dan toch weer wat goed maakte). Daarnaast heb ik Close Enough to Touch geluisterd, van Colleen Oakley. Een heel goed boek: erg bijzonder, een beetje traag, maar wel heel fijn om naar te luisteren. Deze maand heb ik ook de film The Nutcracker and the Four Realms gezien, waarna ik super benieuwd was naar het originele verhaal en die had ik toevallig al thuis liggen! Als laatste heb ik de verhalenbundel Meet Cute gelezen, welke echt een paar van mijn nieuwe favoriete korte verhalen bevat.

Ik heb deze maand maar één boek gekocht (ik was zo trots op mezelf!!), en dat is een supermooie faux leather-bound versie van Wuthering Heights. Voor de rest dacht ik dat ik toch maar eens meer wat boeken uit mijn kast moest gaan lezen, haha. Dat ga ik dus komende maand ook proberen: ik wil graag Our Dark Duet uitlezen, waar ik al in begonnen ben, en daarnaast ga ik proberen om Wink, Poppy, Midnight, Little Fires Everywhere, The Girl in the Tower, Ruin and Rising, en To Kill A Kingdom te lezen. Best een ambitieuze TBR volgens mij, maar het is bijna kerstvakantie!
Screenshot 2018-11-30 at 17.27.03.png

Advertenties

Een gedachte over “Terugblik november 2018

  1. Pingback: TBR december: nog 13 boeken te gaan! – Marieke's books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s