Herfstige Halloween-boeken

Het is vandaag 31 oktober (serieus, de tijd gaat echt snel… Ik heb pas twee adventskalenders gekocht voor in december, en die mogen over een maandje al open! Wat?!), en het is dus Halloween! Overigens vier ik Halloween niet echt eigenlijk, maar ik vind de sfeer altijd wel leuk, lekker herfstig en een beetje spooky… Dit wordt dus een combinatie herfst-Halloween post, met boeken die voor mij echt deze sfeer geven 🙂

Overigens, niet gerelateerd, maar hebben jullie de maple rooibos tea latte van Starbucks al eens gehad? Echt heeeeeel fijn! Ik wil nog steeds de pumpkin spice latte een keertje drinken, maar elke keer denk ik hmmmm koffie, misschien een andere keer… Maar terug naar de boeken! Voor de herfst vind ik het altijd heel fijn om thrillers te lezen (dat spannende past op de een of andere manier heel goed!), en ik heb op mijn TBR-soon-(maar-dat-duurt-waarschijnlijk-nog-wel-even) deze vier thrillers staan:
IMG_20181017_173708.jpg(Disclaimer: dit is dus geen TBR. Want als ik kijk naar mijn zomer-TBR, loopt het schaamrood me een beetje op de kaken, haha. Daar was dus bizar weinig van terecht gekomen, oeps!)

Twee boeken die voor mijn gevoel wel echt in de Halloween-sfeer zijn, zijn deze bundel van Edgar Allan Poe en Sleeping Beauties. Stiekem vind ik ze beide best wel intimiderend (zo dik en zo eng!), dus ben ik er nog niet aan begonnen…
IMG_20181017_174721.jpg
Als laatste dan nog wat boeken die ik echt absoluut herfstboeken vind (waarbij ook nog dat beetje dromerige/griezelige sfeertje van Halloween zit, bonus!). Dit zijn The Nightcircus en Vassa in the Night. Ik weet niet of ik het al vaak genoeg heb benadrukt, maar The Nightcircus is echt mijn favorietste boek aller tijden: het is heerlijk dromerig en voor mij het ultieme kouder-wordend-weer boek! Vassa in the Night is echt een heerlijk creepy griezelig boek, ideaal als Halloween-boek.
IMG_20181017_174410.jpg
Welke boeken zou jij aanraden rond deze tijd van het jaar?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s