Terugblik September

Een nieuwe maand, een nieuwe terugblik. Deze maand was de vakantie helaas afgelopen en moesten we allemaal weer terug naar ons gewone leven… Toch hebben we natuurlijk tijd vrijgemaakt voor onze leukste hobby, lezen of course ;), en als je benieuwd bent wat we afgelopen maand allemaal gelezen en gehauld (is dat een woord?) hebben, ben je hier aan het juiste adres!

Priss
Voor mij was deze maand echt even wennen, ik begon aan een nieuwe master en was echt even overvallen door de hoeveelheid werk dat dat ineens was. Poeh, je went toch wel erg snel aan vakantie! Ik heb deze maand dan ook niet super veel gelezen, maar wel een boek waar ik echt van heb genoten, This Savage Song. Daarnaast heb ik ook The Prince and the Dressmaker gelezen, een superlieve comic over een prins die van jurken houdt en een meisje die de mooiste jurken ontwerpt en maakt. Verder heb ik The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue gelezen. (Hiervan komt nog een review online! Spoiler: hij viel me een klein beetje tegen…)

Deze maand heb ik me netjes ingehouden, en maar twee boeken gekocht! (Dit is dus eigenlijk mijn limiet, maar ik weet nu al dat ik er komende maand overheen ga zitten… Oeps.) Spinning Silver kwam binnen, dit is echt een pareltje van een boek en ik wens nu stiekem dat ik Uprooted ook in die versie had gekocht want man… Daarnaast kwam Rainbirds binnen en ahhhhh. Die. Kaft. Is. Geweldig. Ik weet nog niet hoeveel het met het verhaal te maken heeft, maar ik ben heel benieuwd!

Voor komende maand ben ik van plan om het vervolg op This Savage Song verder te lezen, Our Dark Duet. Het is een buddyread en ik vind het dus echt super leuk om samen deze duologie te lezen. Daarnaast wil ik graag Rainbirds lezen, want het klinkt zo fascinerend en de kaft is dus echt heel aantrekkelijk. Ook ben ik begonnen aan een luisterboek, Close Enough To Touch, voor tijdens het doen van klusjes in huis enzo, dus ik ben benieuwd hoe dat verder gaat. En verder zie ik het wel deze maand!
Screenshot 2018-10-05 at 14.29.16.png

Fransinda
Ook bij mij was het deze maand weer wat drukker dan anders, waardoor ik ook minder heb kunnen lezen. Ik had 2 buddyreads en daarnaast heb ik nog één ander boek gelezen. Deze maand heb ik dus de volgende boeken gelezen:
1. De zon is ook een ster – Nicola Yoon
2. Koninginnen – Kendare Blake
3. Cruise – Suzanne Vermeer

Ik heb deze maand geen boeken gekocht (jeej, trots op mezelf)!!
En wat ik volgende maand in ieder geval wil lezen is Zwartkunst van Claudia Gray, om lekker in het Halloween thema te komen. Wat ik daarnaast wil gaan lezen, weet ik nog niet echt en ik weet ook niet hoeveel tijd ik ga hebben om te lezen. Dus als jullie benieuw zijn wat ik deze maand ga lezen, lees dan zeker onze terugblik op oktober!
Screenshot 2018-10-05 at 14.29.11.png

Advertenties

2 gedachtes over “Terugblik September

  1. The prince and the Dressmaker staat ook op mijn lijstje. Zo benieuwd naar! September was voor veel mensen een mindere leesmaand, merk ik, in ieder geval bij mij ook. Op naar een beter leesmaand in oktober!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s