Review: De zon is ook een ster – Nicola Yoon

Dit boek stond echt al heeeel lang op mijn TBR. En met de buddyread van Books Ever After heb ik hem dan eindelijk gelezen. Benieuwd of dit boek het waard is om te lezen? Lees dan snel verder!

NATASHA gelooft in de wetenschap en feiten. Niet in het lot. Of in dromen die nooit uit zullen komen. Ze is zeker niet zo’n meisje dat haar grote liefde ontmoet in een platenzaak in New York. Niet op dezelfde dag dat ze met haar familie uitgezet zal worden naar Jamaica.

DANIEL heeft altijd zijn best gedaan om aan de hoge verwachtingen van zijn ouders te voldoen. Hij zal chirurg worden en geen dichter, zoals hij eigenlijk wil. Maar als hij Natasha ontmoet, ziet hij ineens een andere toekomst voor zich, mét haar. En hij heeft nog twaalf uur de tijd om Natasha daarvan te overtuigen.

Is het toeval of het lot dat Daniel en Natasha samenbrengt op deze allesbepalende dag? Heeft het zin om in dromen te geloven als je weet dat die nooit uit kunnen komen?

Titel: De zon is ook een ster
Auteur: Nicola Yoon
Aantal pagina’s: 328
Uitgeverij: Singel Uitgeverijen

In de maand september organiseerde de Goodreads groep Books Ever After een buddyread en samen met mijn buddy hebben we dit boek gelezen. Ik was zo nieuwsgierig naar dit boek. Heb haar andere boek, Everything Everything, ook al gelezen en vond die zo mooi. En hoorde over dit boek ook veel mooie verhalen.

In dit boek volg je Natasha en Daniel die elkaar toevallig tegenkomen en je volgt hun hele dag. Zowel vanuit het perspectief van Natasha, maar ook van Daniel. En tussendoor ook van andere mensen uit hun leven of mensen die ze tegen komen. Dit vond ik erg mooi, omdat je zo verschillende inkijkjes krijgt in de levens van mensen en hoe zij bepaalde dingen ervaren.

En wat is het een prachtig verhaal. Ik ben zo blij dat ik dit boek heb gelezen en nu ook eindelijk mee kan praten met de mensen die dit boek hebben gelezen. Ik raad het boek dan ook aan iedereen aan, want het is zo’n fantastisch boek. Het is dan ook geen verrassing denk ik, dat ik dit boek 5 sterren heb gegeven.
score_5

Hebben jullie al eens boeken gelezen van Nicola Yoon?

Advertenties

Een gedachte over “Review: De zon is ook een ster – Nicola Yoon

  1. Pingback: Terugblik September – The Dutch Reading Society

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s