Terugblik juli en augustus

Omdat wij elkaar precies aflosten met op vakantie gaan, hebben wij ervoor gekozen om onze terugblik nu over 2 maanden te doen, dus hierbij krijgen jullie onze terugblik op juli en augustus. Benieuwd wat we allemaal gelezen hebben? Lees dan snel verder!Fransinda:
Ik heb op vakantie lekker veel kunnen lezen, helaas daarna niet zo heel veel meer, omdat ik gelijk met studie weer begon en ook gelijk weer een tentamen had. Maar ik ben aardig trots op mijn lijstje over de maanden juli en augustus:
1. Uitverkoren – Linda Jansma
2. 9 november – Colleen Hoover
3. Zoek het maar uit – Chantal van Gastel
4. Am I normal yet – Holly Bourne
5. Tik Tak – Chris McGeorge
6. Hij is van mij – Chinouk Thijssen
7. How hard can love be? – Holly Bourne
8. Zwartkracht – Claudia Gray
9. Hallo liefde – Petra Vollinga
10. Baguette met jam voor twee – Wendy Brokers
11. Cody – Bernice Berkleef

Voor de komende maand heb ik wel weer een lijstje met boeken die ik graag zou willen lezen. Ik doe 2 buddyreads, met de ene lees ik het boek Cruise van Suzanne Vermeer en met de andere lees ik The sun is also a star van Nicola Yoon. Verder ben ik ook bezig in Koninginnen van Kendare Blake en die wil ik heel graag uitlezen. Ook heb ik Zwartkunst van Claudia Gray, het laatste deel van de Spellcaster trilogie, nog thuis liggen, maar wellicht dat ik die dan bewaar voor oktober, om in de Halloween stemming te komen.

Screen Shot 2018-09-09 at 01.55.27.png

Priss:
Voor mij waren de afgelopen twee maanden niet de geweldigste leesmaanden. Misschien heb ik op dit moment een beetje een vertekend beeld, aangezien ik nu een beetje in een leesdipje zit, maar voor mijn gevoel heb ik veel minder gelezen dan gemiddeld in de jaren hiervoor. Toch heb ik wel een redelijk lijstje, en waren er ook zeker boeken bij waarvan ik echt heb genoten!

Juli:
1. Juliette of het geluk van boeken – Christine Féret-Fleury
2. On The Other Side – Carrie Hope Fletcher
3, The Kiss Quotient – Helen Hoang
4. From Twinkle, With Love – Sandhya Menon
5. Love and Luck – Jenna Evans Welch
6. Illuminae – Amie Kaufman and Jay Kristoff
7. Paper Princess – Erin Watt
Augustus:
1. The Toymakers – Robert Dinsdale
2. Ship It – Britta Lundin
3. The Story of Us – Dani Atkins
4. Listen to Your Heart – Kasie West
5. Royals – Rachel Hawkins
6. By Your Side – Kasie West

Daarnaast heb ik 8 boeken gekocht. Ik weet, dat klinkt best veel, maar als je bedenkt dat het over twee maanden is… Dat is ongeveer een boek per week, dat valt wel mee toch? Deze boeken waren in juli Hof van doorns en rozen, Hof van mist en woede, Hof van vleugels en verwoesting en From Twinkle, With Love. De serie was een heel mooie editie die ik niet in de winkel kon laten liggen; From Twinkle, With Love wilde ik al heeeeel lang lezen en móest daarom toch mee.

In augustus kwamen Wonder Woman: Warbringer, The Bear and the Nightingale, This Savage Song en Our Dark Duet binnen. De laatste is een duologie, waarvan ik het eerste deel in september ga buddyreaden! Daarnaast ben ik van plan om in september The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue te gaan lezen, maar verder heb ik niet zoveel gepland. Ik zit een beetje in een dipje (heb al twee boeken weggelegd), en ben een beetje druk met de studie op dit moment… Hopelijk gaat het komende maand wel weer wat beter met lezen!

Screen Shot 2018-09-09 at 02.03.55.png

Advertenties

2 gedachtes over “Terugblik juli en augustus

  1. Priss

    Ahhhh kijk, als ik die van jou zie voel ik me stiekem wel ietsje beter :p Maar aan de andere kant ben ik dan ook stiekem wel een beetje jaloers, dilemma’s hoor… En ik vond Royals echt cute! Heb jij hem ook gelezen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s