Review: Cody – Bernice Berkleef

Bij dit boek was het vooral de voorkant die me erg aansprak en intrigeerde, waardoor ik dit boek heel graag wilde lezen. Benieuwd wat ik er uiteindelijk van vond? Lees dan snel verder!Jelka schrikt zich dood als het bedje waar haar zoontje Cody hoort te liggen leeg is. Ze raakt vervolgens helemaal in paniek als ze van de politie hoort dat haar partner Oscar zich op die bloed­hete dag op het bureau gemeld heeft met in de de Maxi-Cosi hun zoontje Cody. Over de toedracht mogen ze haar niks vertellen. Jelka probeert te bevatten wat er gebeurt en probeert terwijl Oscar wordt vastgehouden op het bureau antwoorden te vinden. Maar hoe langer het duurt, hoe meer vragen ze heeft. Kan ze haar man nog vertrouwen? Of wil iemand anders hen iets aandoen? En waarom?

Titel: Cody
Auteur: Bernice Berkleef
Aantal pagina’s: 272
Uitgeverij: The House of Books

De voorkant van dit boek en de tekst op de achterflap spraken mij erg aan en zorgden er dan ook voor dat ik dit boek heel snel wilde lezen, na het verschijnen van dit boek in juli.

En inderdaad wat ben ik blij dat ik dit boek zo snel ben gaan lezen, want wat zit dit verhaal goed in elkaar. Je leest het verhaal vanuit de perspectieven van verschillende personages, zoals Jelka, Oscar, maar ook verschillende andere personen. En dit zorgt er dan ook voor dat je iedere keer in je hoofd een andere verdachte hebt. Want ieder perspectief geeft je weer andere inzichten.

Ik vind een thriller altijd goed wanneer je tot het eind toe niet goed kunt zeggen wie de dader is. En dat is bij dit boek zeker het geval. Het einde had ik dan ook totaal niet verwacht en kwam voor mij echt als een verrassing.

Voor de fanatieke thrillerfans is dit boek dan ook zeker een aanrader en ik geef dit boek 5 sterren.
score_5
Hebben jullie dit boek al gelezen?

Advertenties

3 gedachtes over “Review: Cody – Bernice Berkleef

  1. Pingback: Terugblik juli en augustus – The Dutch Reading Society

  2. Pingback: Mijn terugblik op 2018 – The Dutch Reading Society

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s