Review: Hallo liefde – Petra Vollinga

Dit boek kregen we als recensie exemplaar van Boekerij. Ik was erg benieuwd naar het verhaal, maar vond het boek er ook geweldig uitzien met de punten die rond zijn gemaakt. Benieuwd wat ik van het verhaal vond? Lees dan snel verder!Zes totaal verschillende mensen: een bedroefde weduwnaar die na het verlies van zijn vrouw moeite heeft om opnieuw zijn draai te vinden; een gay casting director met een ingedutte relatie; een overbelaste werkende moeder van een tweeling die na een vechtscheiding nooit meer aan de man wil; een mooi pubermeisje met grootse dromen die héél anders zijn dan haar dagelijkse schoolleven; een ogenschijnlijk hippe geneeskundestudent die in zijn hart verlangt naar eenvoud; en een jonge kassière in een buurtsupertje die het leven het overzichtelijkst vindt met alleen haar kat als huisgenoot, want die heeft tenminste geen verborgen agenda. Ze wonen allemaal in het centrum van Amsterdam, maar lijken aanvankelijk niets met elkaar te maken te hebben. Tot hun levens op onvermoede manieren met elkaar vervlochten blijken te zijn, en de liefde om de hoek komt kijken.

Titel: Hallo liefde
Auteur: Petra Vollinga
Aantal pagina’s: 280
Uitgeverij: Boekerij

Allereerst vond ik het boek er echt super mooi uit zien, met die hoeken die mooi rond gemaakt waren. Echt een super tof idee van Boekerij om dit bij meer van hun boeken toe te gaan passen.

Wat me daarnaast heel erg opviel aan het boek is dat het hele korte hoofdstukjes heeft. Ik vind dat echt mega fijn lezen. Het ‘nadeel’ hiervan is dat ik dan wel heel lang door blijf lezen in het boek, want iedere keer denk ik dan: ach, nog een hoofdstukje kan wel en dan daarna nog één en dan zo verder tot het ineens midden in de nacht is, haha.

Wat ik ook heel mooi vond aan dit boek is dat je verschillende personen volgt en hoe verder je in het boek komt, hoe meer je gaat merken hoe hun levens samen gaan komen. Echt heel mooi bedacht van de auteur van dit boek en de verhalen komen ook echt heel mooi bij elkaar. En ook heeft het verhaal van de weduwnaar me ook wel een beetje ontroerd. Ik kan dan denk ik ook wel zeggen dat ik dat de mooiste verhaallijn van dit boek vond.

Dit boek is echt een aanrader om heerlijk in de zomer, of straks in de winter als het koud is met een dekentje op de bank en een grote kop thee te lezen. Dus ga dit boek allemaal lezen, ik heb het dan ook 5 sterren gegeven.
score_5Hebben jullie dit boek al gelezen?

 

Advertenties

4 gedachtes over “Review: Hallo liefde – Petra Vollinga

  1. Pingback: Review: Baguette met jam voor twee – Wendy Brokers – The Dutch Reading Society

  2. Pingback: Terugblik juli en augustus – The Dutch Reading Society

  3. Pingback: Terugblik februari 2019 – The Dutch Reading Society

  4. Pingback: Review: Het geheim van Eva – Petra Vollinga – The Dutch Reading Society

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s