Review: Am I normal yet – Holly Bourne

Dit boek stond al veel te lang op mijn TBR lijst en dus vond ik het tijd om deze op vakantie maar eens te gaan lezen! Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

All Evie wants is to be normal. She’s almost off her meds and at a new college where no one knows her as the girl-who-went-crazy. She’s even going to parties and making friends. There’s only one thing left to tick off her list…

But relationships are messy – especially relationships with teenage guys. They can make any girl feel like they’re going mad. And if Evie can’t even tell her new friends Amber and Lottie the truth about herself, how will she cope when she falls in love?

Titel: Am I normal yet?
Auteur: Holly Bourne
Aantal pagina’s: 434
Uitgeverij: Usborne Publishing Ltd

Zoals ik al schreef stond dit boek al veel te lang op mijn TBR lijst en had al heel wat goede verhalen over deze schrijfster gehoord. Toen dacht ik op vakantie, toen ik door mijn ereader zat te scrollen op zoek naar een volgend boek, laat ik dit boek dan eindelijk eens gaan lezen. En wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! 🙂

Ik had niet echt een verwachting toen ik aan dit boek begon en wist dan ook eigenlijk totaal niet wat voor verhaal ik moest verwachten. Maar wat is het een mooi onderwerp en heel interessant. Ik heb nog weinig boeken over personen gelezen die OCD hebben. Maar ik heb dit boek laat je inzien hoe dat het leven voor iemand met OCD is.

Wat ik vooral mooi vind aan het verhaal is dat de gedachten van Evie zijn weergegeven. Zowel haar goede gedachten als de slechte gedachten die ze heeft. En ook heeft het verhaal af en toe een grappig tintje. En ook haar gedachten kunnen soms erg grappig zijn vind ik.

Ik ben eigenlijk zo enthousiast over dit boek, dat op het moment dat ik deze recensie schrijf (gelijk nadat ik het boek uit had), deel 2 al klaar staat om zo snel mogelijk in te beginnen (eigenlijk gewoon gelijk na het schrijven van deze recensie). 🙂
Ik vind de schrijfstijl van Holly heel fijn! Ik had nog nooit een boek van haar gelezen, maar ze laat je echt in het verhaal kruipen en je gaat echt heel erg meeleven met de personages uit het boek.

Het zal vast niet verassend zijn, maar ik heb dit boek 5 sterren gegeven!
score_5Hebben jullie al eens een boek van Holly Bourne gelezen? En wat vonden jullie van haar boeken? Laat het ons weten!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s