Review: From Twinkle, With Love – Sandhya Menon

Vorig jaar heb ik het boek When Dimple Met Rishi gelezen, en ik was daar echt helemaal weg van. (Dat is echt een van de meest ultieme summer reads, serieus. Aanrader!!) Toen ik dus zag dat de schrijfster dit jaar met een nieuw boek kwam, was ik dus echt heel blij. Helaas had ik mezelf een boekenban opgelegd, en mocht ik hem pas later van mezelf kopen. Totdat ik met een vriendin afsprak bij de Donner, en ik dit boek daar tegenkwam… Tsja, als ik hem in het echt zie en dan voor een super leuke prijs, dan kan ik hem echt niet laten liggen! Dus hij ging mee, en ik heb hem in een weekend uitgelezen. Maar toen was het nog maar de vraag, voldeed het aan mijn hoge verwachtingen die ik had gekregen door het debuutboek van Sandhya Menon…?

Aspiring filmmaker and wallflower Twinkle Mehra has stories she wants to tell and universes she wants to explore, if only the world would listen. So when fellow film geek Sahil Roy approaches her to direct a movie for the upcoming Summer Festival, Twinkle is all over it. The chance to publicly showcase her voice as a director? Dream come true. The fact that it gets her closer to her longtime crush, Neil Roy—a.k.a. Sahil’s twin brother? Dream come true x 2.
When mystery man “N” begins emailing her, Twinkle is sure it’s Neil, finally ready to begin their happily-ever-after. The only slightly inconvenient problem is that, in the course of movie-making, she’s fallen madly in love with the irresistibly adorkable Sahil.

Twinkle soon realizes that resistance is futile: The romance she’s got is not the one she’s scripted. But will it be enough?

Titel: From Twinkle, With Love
Auteur: Sandhya Menon
Pagina’s: 336
Uitgever: Hodder & Stoughton Ltd

In het begin van het boek vond ik Twinkle een super sympathiek persoon – sommige gevoelens die zij had, bijvoorbeeld over het onzichtbaar zijn, herken ik zelf ook een beetje van de middelbare school. Daarnaast voelde ze zich in de steek gelaten door haar vriendin, dus ik vond het dan ook niet zeker onbegrijpelijk dat ze probeerde zichzelf wat meer op de voorgrond te zetten. Om dit te doen door de vriendin van een van de populaire jongens te worden, vind ik dan weer iets minder verstandig, maar goed, aan de andere kant is dat ook wel te begrijpen?

Twinkle heeft dus problemen met haar beste vriendin, en hoewel ik begrijp hoe vervelend dat kan zijn, werd ze als persoon heel anders dan ze eerst was. Met name wanneer ze als director van de film gaat fungeren, wordt ze vrijwel onuitstaanbaar en erg egocentrisch, en had ik op sommige momenten echt zoiets van ugh, ik heb hier geen trek in. Hierdoor had ik af en toe moeite met het verder lezen van het boek. Het einde maakte het voor mij dan uiteindelijk wel weer waard (Zo. Cute.). Je kan merken dat Twinkle ontwikkeld is als persoon, en dat vond ik heel fijn om te zien. Wat betreft de andere personages was Sahil, degene met wie Twinkle de film samen maakt, een van mijn favorieten – hij is oprecht geïnteresseerd in Twinkle, en gewoon zo lief! Ook Twinkle’s oma is echt een schat, waarvan je stiekem wilde dat je zo’n oma had.

Al in al, ondanks de wat mindere puntjes, zeker een aanrader! Het boek heeft heel goede stukken en ik werd er echt vrolijk van 😀

score_4

Welke contemporary romance boeken zou jij heel erg aanraden?

Advertenties

Een gedachte over “Review: From Twinkle, With Love – Sandhya Menon

  1. Pingback: Terugblik juli en augustus – The Dutch Reading Society

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s