Zomer TBR

Elk jaar geef ik mezelf een challenge om een bepaald aantal boeken te halen, en in de zomer heb ik lekker veel tijd deze challenge een beetje in te halen of juist te zorgen voor een beetje voorsprong bij deze challenge. Ook dit jaar ga ik dit proberen, en hiervoor heb ik een kleine TBR gemaakt voor de zomer. Meestal ben ik niet zo dol op het maken van een TBR, aangezien ik me dan verplicht voel en lezen wel een hobby is, maar voor de zomer maak ik graag een uitzondering, en dit zijn zeker wel boeken die ik al een tijdje wil lezen!

The Toymakers
Dit boek wordt vergeleken met The Miniaturist en ik vind hem zelf een beetje klinken als Het Nachtcircus, een van mijn favoriete boeken ooit. Ik ben dus heel benieuwd hiernaar!

Ruin and Rising
Het laatste deel van de Grisha-trilogie, en eentje die ik nog een beetje ‘moet’, voordat ik aan een buddyread van De Kraaien-duologie kan beginnen. Ik ben echt heel benieuwd; het is het slot dus ik hoop op een waardig einde 🙂

Circe
Dit boek staat al langgg op mijn lijstje en ik heb hem laatst eindelijk gekocht. Het is echt een juweeltje in mijn kast, maar ik ben ook echt benieuwd naar de inhoud!

Children of Blood and Bone
Een van de meest gehypete boeken van het afgelopen half jaar geloof ik, en dus eentje waar ik super nieuwsgierig naar ben! Ben stiekem wel een beetje bang dat het gaat teleurstellen, want ik heb van gehoord dat het, behalve de Afrikaanse setting dan, een beetje een cliché YA is…

A Skinful of Shadows
Ik heb dit boek van een vriendin geleend, en wil het al een tijdje lezen. (En nouja, hij moet een keertje terug…) Ik ben hier heel benieuwd naar, want hij klinkt echt magisch en de cover is echt prachtig!

The Inexplicable Logic Of My Life
Vorig jaar heb ik Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum gelezen, en ik was dus super benieuwd toen dit boek uitkwam. Op de een of andere manier ben ik er helaas niet aan toegekomen, maar hij klinkt zo goed!

Love & Luck
Ik hoop heel erg dat dit net zo’n fijn en lief boek wordt als het andere boek van deze schrijfster, Love & Gelato. De korte samenvatting op Goodreads sprak me in ieder geval al wel genoeg aan, dus ik ben benieuwd!

En voor de rest ga ik komende zomer toch lekker m’n standaard aanhouden en geen TBR gebruiken! Ik denk wel dat ik veel contemporary romance lees, aangezien dat altijd zo lekker weg leest, maar ik ga ook even kijken wat ik verder allemaal uit m’n boekenkast kan gaan lezen. Wat zijn jullie eigenlijk van plan deze zomer te lezen, en heb je misschien nog aanraders?

Advertenties

Een gedachte over “Zomer TBR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s