Review: 9 november – Colleen Hoover

In juli en augustus is er de app ‘Vakantiebieb’, je kan dan gedurende deze maanden gratis ebooks lezen via de app. Zo staat ook dit jaar 9 november van Colleen Hoover erop. Ik wilde dit boek al heel lang lezen en hij staat dan ook al een hele tijd op mijn ereader. Maar toen ik hem in de vakantiebieb zag staan, dacht ik dit is mijn kans, ik ga hem nu lezen. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

Fallon lijdt nog steeds onder de gevolgen van een heftige brand die haar voor het leven heeft getekend. Op de dag dat ze naar New York verhuist, ontmoet ze Ben. Ze brengen de rest van de dag samen door en op het vliegveld spreken ze af elkaar de
komende vijf jaar jaarlijks op deze datum en plek te zullen ontmoeten. Maar wat gewoon een leuke afspraak lijkt, zou voor Ben weleens meer kunnen zijn. Heel veel meer.

Titel: 9 november
Auteur: Colleen Hoover
Aantal pagina’s: 320
Uitgeverij: Zomer & Keuning

Gedurende juli en augustus zijn er door de bibliotheek een aantal gratis ebooks te lezen via de app ‘Vakantiebieb’. Klik hier om het gehele aanbod van de vakantiebieb te bekijken. Ik vind namelijk dat er een aantal leuke boeken tussen staan.

Het verhaal van dit boek sprak me erg aan, en ik was daardoor al lange tijd heel benieuwd naar dit boek. Nu met de vakantiebieb leek het me een goed excuus om eindelijk dit boek eens te gaan lezen.

Ik begon dus ook vol goede moed aan dit boek, alleen werd het me na een zo’n 50 pagina’s al duidelijk dat ik het geen fantastisch boek zou gaan vinden. Het concept van het verhaal vind ik wel echt super goed bedacht door Colleen Hoover, alleen de manier van haar schrijven sprak met niet heel erg aan.

De schrijfstijl was voor mijn doen iets te zoetsappig en teveel standaard liefdeszinnen die erin voorkwamen. Daar is misschien bewust voor gekozen door Colleen Hoover, maar ik ben daar gewoon geen fan van. Daarnaast vond ik het verhaal ook erg voorspelbaar. Je weet gewoon vanaf het begin dat het verhaal op deze manier gaat eindigen. Dat vond ik ook erg jammer, er had van mij wel een goede plottwist in het verhaal mogen zitten.

Al met al heb ik het boek dan ook 3 sterren gegeven.
score_3Hebben jullie al eens een boek van Colleen Hoover gelezen?
En wat zijn de boeken die jullie gaan lezen uit de vakantiebieb, laat het ons weten!

Advertenties

Een gedachte over “Review: 9 november – Colleen Hoover

  1. Pingback: Terugblik juli en augustus – The Dutch Reading Society

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s