Review: Zeven perfecte dagen – Rosie Walsh

Vandaag verschijnt dit boek bij uitgeverij Boekerij! En ik mocht een vooruitlees exemplaar van dit boek ontvangen, zodat ik jullie vandaag al kan vertellen wat ik van dit boek vindt en of jullie het allemaal moeten gaan kopen om te lezen. Benieuwd of het een aanrader is en je het boek moet gaan kopen? Lees dan snel deze review!

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…

Titel: Zeven perfecte dagen
Auteur: Rosie Walsh
Aantal pagina’s: 336
Uitgeverij: Boekerij

Ik moet deze review beginnen met de woorden, wat is dit een mooi liefdesverhaal!

De verschillende hoofdstukken springen door de tijd, zo lees je een deel van de week dat Sarah en Eddie bij elkaar zijn en zo lees je een deel van het verhaal hoe verder verloopt na die week. Maar je leest ook brieven die naar personen uit het verleden geschreven zijn. In het begin moest ik wel even wennen aan dat iedere keer verspringen van de tijd. Maar al snel was ik daaraan gewend.

Daarnaast heeft het boek ook iets waardoor je maar verder wilt lezen, want wat is de reden dat Eddie geen contact opneemt met Sarah na hun week samen. Dit heeft er bij mij ook voor gezorgd dat ik het boek af en toe niet weg kon leggen en het dan ook binnen een paar dagen uit had.

Maar wanneer je eenmaal de reden weet waarom Eddie geen contact meer heeft opgenomen met Sarah. En meer over hun leest, wordt het einde op een gegeven moment wel voorspelbaar. Dat vond ik erg jammer aan het boek, daarom was het niet tot de laatste bladzijde spannend en had je niet tot de laatste bladzijde het gevoel dat je verder moest lezen.

Toch vond ik het een heerlijk boek om te lezen en is het ook zeker een aanrader! Ik heb het boek dan ook 4 sterren gegeven op Goodreads.

score_4Heb ik jullie nieuwsgierig kunnen maken naar dit boek? Laat het me weten!

Boekerij bedankt voor het toesturen van het vooruitlees exemplaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s