Extreme leesdip

Hoi allemaal, vandaag een iets minder leuke mededeling. Elke en Jeroen hebben beide een beetje last van een leesdip (zie hieronder), en zullen dus voor onze blog de komende tijd iets minder actief zijn. Om deze reden hebben we dan ook besloten om vanaf nu twee keer per week een post online te zetten. Op woensdag en op zaterdag kunnen jullie dus iets van ons verwachten! 🙂

Helaas zit ik al het gehele jaar in een verschrikkelijke leesdip. Heb nog maar 5 boeken gelezen, waarvan 2 hele dunne. Ik zit wel eens vaker in een leesdipje en vaak helpt het dan om een boek te lezen waar ik erg naar uitkijk. Of om een wat makkelijker boek te pakken. Soms helpt het bij mij ook om mezelf een verplichting op te leggen, bijvoorbeeld iedere dag een hoofdstuk.

Helaas is mijn leesdip dit keer zo gigantisch dat ik heb besloten om tijdelijk te stoppen met bloggen en Goodreads. Ik voel me zowel door het bloggen als door Goodreads verplicht om te lezen en om bepaalde boeken te lezen. Ik denk dat ik er dan ook goed aan doe om even helemaal op 0 te beginnen. Lezen als ontspanning en omdat ik het leuk vind of er zin in heb. Ik hoop op deze manier uit mijn leesdip te komen en dat het er voor zorgt dat ik weer enthousiast kan bloggen.

Voor nu neem ik dus tijdelijk afscheid van jullie, maar ik hoop weer snel back in business te zijn!

– Elke

Advertenties

Een gedachte over “Extreme leesdip

  1. Wat balen die leesdip! Hopelijk heb je snel weer plezier in lezen, want dat is het allerbelangrijkste. Vooral niet jezelf forceren en doen waar jij je goed bij voelt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s