Aanraders om te lezen in de zomer

Met dat heerlijke weer van de afgelopen dagen en in het vooruitzicht, kwam ik weer even helemaal in de vakantiestemming. Vandaar dat ik ook op het idee kwam om een post te schrijven over boeken die heerlijk zijn om op vakantie/in de zomer te lezen. Benieuwd naar mijn aanraders? Lees dan snel verder!Wanneer ik op vakantie ben vind ik het altijd heerlijk om in het zonnetje te liggen met een goed boek of gewoon een heerlijke chicklit waar je doorheen vliegt. Hierbij mijn aanraders om te lezen in de zomer.

I see London I see FranceI see London, I see France – Sarah Mlynowski
Wat is dit een heerlijk boek om te lezen op vakantie of gewoon lekker in de zomer, het leest heel makkelijk. En geeft je het zin om te gaan reizen. Eerder verscheen hier al een review over op onze blog. En dit boek is ook nog eens net verschenen in het Nederlands, dus lees je liever in het Nederlands dan is ook dit boek een optie.

Amy & Roger’s Epic Detour – Morgan MatsonAmy and Roger's Epic Detour.jpg
In dit boek gaan Amy en Roger op een roadtrip. Om te weten hoe ze hierin verzeild raken en hoe het afloopt moet je het boek echt lezen. Maar wat heb ik genoten van dit boek en het heeft er bij alleen maar meer voor gezorgd dat ik zelf graag eens op reis wil naar Amerika en daar een roadtrip wil maken. Ook van dit boek is een review verschenen op onze blog.

Boeken van Suzanne Vermeer
Ik vind de boeken van Suzanne Vermeer altijd heerlijk om op vakantie te lezen. Ze zijn niet te moeilijk geschreven en niet heel dik. Dus kan je ze makkelijk uitlezen op één dag. Wanneer je bijvoorbeeld heerlijk in de tuin in de zon ligt, of wanneer je aan het strand/zwembad ligt op vakantie. Ik heb niet echt een favoriet boek van Suzanne Vermeer, maar vind wel vaak de verhalen die zich in de zomer afspelen leuker dan die in de winter. Dit komt denk ik ook omdat deze meer een zomergevoel geven.

De afstand tussen jou en mij.jpgDe afstand tussen jou en mij – Marina Gessner
Dit is ook een heerlijk boek wat je meeneemt op een reis, maar deze keer geen roadtrip, maar een wandeling over de Appalachian Trail. Dit boek heeft me heel erg geboeid en misschien ook wel een beetje op het idee gebracht om ook meer te gaan wandelen. En misschien dan ook ooit weleens zo’n reis te gaan maken. Maar dus ook zeker een aanrader om te lezen in de zomer.
Robijnrood – Kerstin Gier (Edelstenentrilogie)Robijnrodd
In dit boek wordt er ook gereisd, alleen niet naar verschillende landen, maar in het verleden. Dit boek heeft me ook erg geboeid en ik heb de andere 2 delen dan ook verslonden. Het is heel fijn geschreven en daarnaast zit er ook een heerlijk romantische kant aan het verhaal. Al met al echt een heerlijke serie om in de zomer te binge-readen.

Hebben jullie nog aanraders die heerlijk zijn om te lezen in de zomer? Laat het me dan weten en wellicht komen ze op mijn TBR lijstje voor komende zomer!

Advertenties

Een gedachte over “Aanraders om te lezen in de zomer

  1. Pingback: Top 10 Zomerboeken – The Dutch Reading Society

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s