Review: I see London, I see France – Sarah Mlynowski

Als je op zoek bent naar een boek wat je kunt lezen op vakantie, is dit zeker een aanrader. Benieuwd waar het boek over gaat en wat ik er verder van vond? Lees dan snel verder.

De negentienjarige Sydney heeft de perfecte zomer uitgestippeld. Samen met haar beste vriendin Leela gaat ze een maand door Europa reizen; selfies maken bij de Eiffeltoren, gelati eten en leuke jongens ontmoeten. Wat echter niet in haar reisplan past, is dat ze Leela’s bedriegende ex-vriendje tegenkomen in het vliegtuig, dat Sydney als een blok valt voor zijn superhotte womanizervriend, of dat ze via appjes moet waken over haar moeders verslechterende mentale gezondheid.
Terwijl Sydney zigzagt door Amsterdam, Zwitserland, Italië en Frankrijk, zal ze moeten leren wanneer ze moet vasthouden, wanneer ze moet loslaten en wanneer ze het water in moet springen (met alleen een stippeltjesonderbroek aan).

Titel: I see London, I see France
Auteur: Sarah Mlynowski
Aantal pagina’s: 304 pagina’s
Uitgeverij: van Goor/HarperTeen

Dit boek stond al een hele lange tijd op mijn lijstje om eindelijk eens te gaan lezen. Ik hou van boeken waarin de hoofdpersoon op reis gaat en hoe leuk dat in dit boek een roadtrip door Europa gemaakt wordt. Hierdoor worden er veel plekken bezocht waar je zelf ook al eens bent geweest. En het wordt helemaal bekend wanneer ze ook nog eens een paar dagen in Amsterdam verblijven.

Dit is echt een heerlijk boek om te lezen wanneer je zelf op reis bent of wanneer je lekker op strand ligt. Maar ook is het een perfect boek om te lezen wanneer je zin hebt om op reis te gaan, maar eigenlijk nog niet weg kunt gaan. Je waant je namelijk echt even heerlijk weg van de realiteit en heerlijk op roadtrip.

De schrijfstijl van het boek vond ik heerlijk en het leest dan ook heel makkelijk. Je vliegt er echt doorheen. Daarnaast vind ik de verhaal ook wel heel leuk, hij is wel een beetje voorspelbaar af en toe. Maar daar kan ik soms ook echt van genieten, dat je niet na hoeft te denken bij een boek, maar gewoon lekker kunt lezen.

Ik geef dit boek dan ook 5 sterren.
score_5

Ik las dit boek in het Engels, maar op 24 april verschijnt het boek ook in het Nederlands. Dus wanneer je op zoek bent naar een heerlijk zomerboek, lees dit boek dan zeker!

Advertenties

2 gedachtes over “Review: I see London, I see France – Sarah Mlynowski

  1. Pingback: Terugblik op maart en april 2018 – The Dutch Reading Society

  2. Pingback: Aanraders om te lezen in de zomer – The Dutch Reading Society

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s