Terugblik op september 2017

En wat gaat de tijd snel; het is alweer oktober! En dus weer tijd voor onze terugblik. 

Fransinda:
Deze maand heb ik niet zo heel veel gelezen, namelijk maar 4 boeken. Dit zijn de volgende:

1. September (Calendar Girl-serie) – Audrey Carlan
2. De verbeelding – Harlan Coben (ik heb dit boek niet gelezen, maar geluisterd als luisterboek)
3. Mea Culpa – Clare Mackintosh
4. Vallen, voor je het weet ben je verliefd – Jackie van Laren

Ook heb ik niet veel nieuwe boeken gekocht/gekregen in de maand september. Ik heb enkel het nieuwe boek van Claudia Gray ontvangen van HarperCollins als recensie exemplaar. Haar nieuwe boek heet Zwartspreuk en is ook weer het eerste deel van een serie. Ik ga hopelijk snel aan dit boek beginnen, dus kunnen jullie ook snel een review van verwachten.

Mijn TBR voor oktober bestaat dus sowieso uit Zwartspreuk van Claudia Gray. Daarnaast staat er een buddyread op de planning met de goodreads groep Books Ever After, hiervoor zal ik dus 2 buddyreads gaan doen. Daarnaast ga ik verhuizen, dus weet ik niet of er veel tijd over zal zijn om te lezen.

septemberwrap_fransinda

Jeroen:
Door de miskleunen die Het onhandige kind en HEX waren, ben ik een enorme reading slump geraakt. Komt daarbij dat de boeken waarin ik begonnen was stuk voor stuk rond de 1000 bladzijden tellen. Daar kom je dus niet snel door. Maar ik ben Neil Gaiman zeer dankbaar; bij wijze van pauze ben ik in Spiegels en rook begonnen, en dankzij dit kortverhalenbundel ben ik terug meer beginnen te lezen. Wat reviews betreft, verwacht ik wel dat het de komende periode van mijn kind stil zal wezen.

Elke:
Voor mij was de maand september toch wel een lekkere leesmaand. Ik zit weer lekker in een leesflow en heb nu vooral heel veel zin om de boeken van oktober te lezen. Misschien dat het komt dat ik in september veel goede en leuke boeken heb gelezen. Ik heb namelijk de volgende boeken gelezen:

1. De Doodsvogel – Samuel Bjork
2. Zolang er leven is – Hendrik Groen
3. Sweet Temptation – Lucy Diamond (deze was weer heerlijk!)

Ik heb deze maand eigenlijk maar 1 boek gekocht en dat is Rood van Pierce Brown. Deze heb ik gekocht, omdat ik deze graag met mijn buddy wil lezen tijdens de BEA Buddyread.

Mijn TBR voor oktober bestaat dan ook hoofdzakelijk uit buddy-boeken. Met Annemieke ga ik dus Rood (Rising Red) van Pierce Brown lezen en met Jennifer staat Big Little Lies op de planning. Daarnaast wil ik met de Thriller-Groep op Goodreads het maandboek mee gaan lezen. Dat is Cuckoo’s Calling van Robert Galbraith (JK Rowling).

septemberwrap_elke

Priss:
Deze maand begon voor mij school weer, en natuurlijk word je dan meteen overladen met werk… Ik heb deze maand dan ook niet zo veel gelezen als ik had gewild, helaas. Ik zit op zeven ‘boeken’, maar hiervan zijn er twee korte verhalen:

1) Tell Me Three Things
2) Doing It
3) The Too-Clever Fox
4) Because You Love to Hate Me
5) Little Knife
6) The Art of Hearing Heartbeats
7) One of Us is Lying

Daarnaast ben ik begonnen in Eleanor Oliphant is Completely Fine en die is tot zover echt super boeiend! Hopelijk heb ik gauw tijd om erin verder te gaan 🙂 Dit is ook een van de boeken die ik deze maand heb gekocht, en verder heb ik de A Darker Shade of Magic serie gekocht, en On the Other Side. Allemaal boeken waarvan ik niet kan wachten om erin te beginnen, dus hopelijk heb ik gauw tijd!

Voor de komende maand heb ik nog niet echt een TBR gemaakt, maar ook ik doe mee aan een buddyread. Met twee buddy’s ga ik The Girl From Everywhere en Big Little Lies lezen, waar ik beide echt super benieuwd naar ben!

septemberwrap_priss

Advertenties

Een gedachte over “Terugblik op september 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s