Review: The Beach Café – Lucy Diamond

Zoals jullie in mijn Ik ga op vakantie en neem mee blog hebben kunnen lezen heb ik The Beach Café van Lucy Diamond meegenomen op vakantie. Dit boek heb ik gelezen terwijl ik lekker in het zonnetje lag te genieten en dat was de perfecte setting. Na drie boeken van deze schrijfster te hebben gelezen kan ik oprecht zeggen: I love Lucy Diamond.

The Beach Cafe is Lucy Diamond’s classic bestseller, a story of new beginnings, love and adventure. Evie Flynn has always been the black sheep of her family – a dreamer and a drifter, unlike her over-achieving elder sisters. She’s tried making a name for herself as an actress, a photographer and a singer, but nothing has ever worked out. Now she’s stuck in temp hell, with a sensible, pension-planning boyfriend. Somehow life seems to be passing her by. Then her beloved aunt Jo dies suddenly in a car crash, leaving Evie an unusual legacy – her precious beach cafe in Cornwall. Determined to make a success of something for the first time in her life, Evie heads off to Cornwall to get the cafe and her life back on track – and gets more than she bargained for, both in work and in love … 

Titel: The Beach Café
Auteur: Lucy Diamond
Aantal bladzijden: 496
Uitgeverij: PAN

Oké ik zal eerlijk zijn. Dit is misschien niet het meest spannende, life-changing en onvoorspelbare boek met ongekende plottwists. Als je dat verwacht is Lucy Diamond niks voor jou. Maar Lucy Diamond heeft met The Beach Café weer gewoon een leuk en gezellig boek geschreven. Diamond is ongekend goed in het weergeven en het creëren van een wereld. Dankzij haar gaat de volgende reis ook naar Zuid-Engeland. Haar karakters zijn erg herkenbaar en doordat ze ieder karakter goed omschrijft kun je ze makkelijk uit elkaar halen (soms heb ik daar bij dit genre nog wel eens problemen mee). De schrijfstijl is heel makkelijk en vlot en ook al is Engels niet je sterkste punt dan is dit boek zeker nog ‘makkelijk’ te lezen. Die 500 pagina’s voelen eerder als 150, want je wordt echt in het verhaal opgenomen en mee gesleurd en je wilt het gewoon uitlezen. En mocht je niet verliefd worden op de binnenkant dan zijn er altijd nog geweldige covers om naar te kijken!

Dit is inmiddels het derde boek dat ik van deze schrijfster heb gelezen en alle drie waren ze erg leuk om te lezen. Het zijn fijne boeken om tussen door te lezen. Alhoewel alle boeken een beetje op elkaar lijken zijn ze toch alle drie compleet anders. Ik kan tot nu toe gewoon niks negatiefs over haar boeken bedenken en deze review is dan ook een hele grote promotie voor haar als schrijfster ;-).
Mocht je nog niks van haar hebben gelezen dan raad ik dat zeker aan om wel te doen. Ik heb nog 4 boeken van haar in de kast staan en die zullen dan ook zeker snel gelezen worden.

score_5

Heb jij wel eens een boek gelezen van Lucy Diamond en zo ja wat vond je er van?

Advertenties

3 gedachtes over “Review: The Beach Café – Lucy Diamond

  1. Pingback: Terugblik op juli 2017 | The Dutch Reading Society

  2. Pingback: Het leesjaar tot nu toe – The Dutch Reading Society

  3. Pingback: Boekenvoornemens 2018 en terugblik op 2017 #1 – The Dutch Reading Society

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s